The Studio Hotel Pressrelease

The Studio Hotel Pressrelease

Nu öppnar ett nytt hotell där dokumentärfotografi dekorerar väggarna.

Samtliga bilder är tagna av den prisbelönte DN-fotografen Roger Turesson som under sina reportageresor har skildrat mer än hundra länder.

Tanken är att boendet ska kännas bekvämt och hemtrevligt men också spännande.

”Jag gillar dokumentärfotografi för att det inte bara är estetik utan där också finns ett samhällsengagemang. Det känns fint att få chansen att visa mina bilder på det här sättet”, säger Roger Turesson. Det är inte den typ av bilder som man ser på mer traditionella hotell.

Longstayhotellet fokuserar på att hålla hög kvalitet på inredning, design och lösningar för att erbjuda en hemtrevlig känsla till rimliga priser. Hotellet vänder sig både till konsulter som arbetar en period i det högteknologiska Kistaområdet, såväl som till turister och barnfamiljer som vill upptäcka Stockholm.

Roger Turesson tilldelades ett pris i den prestigefulla tävlingen World Press Photo Awards 2018. Han fick Stora Journalistpriset 2013 och har vunnit Årets bild tre gånger samt utsetts till Årets fotograf. Under sin karriär har han dokumenterat en mängd olika väpnade konflikter, Mellanöstern, Ryssland, Östeuropa och forna Sovjetunionen. Han har också skildrat människors vardag både i världen och i sin hemmiljö.

zipPressbilder kan laddas ner här

För mer information eller intervju kontakta:

Anders Olofsson, VD och delägare
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0706271615

Roger Turesson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0705563055

The Studio Hotel Pressrelease
Alla rättigheter All rights reserved © The Studio Hotel