Longstay
Din företagspartner för boendelösningar i Kista och Stockholm

Longstay

Flexibelt boende för företagets personal. Kista är Sveriges största centrum för IT- och teknikföretag, och det kan vara svårt för företag att hitta bra boende för sina anställda som ska arbeta här i perioder.
Det löser The Studio Hotel - din företagspartner för boendelösningar.

Hos oss kan företag hyra enskilda rum, eller blockhyra flera rum för sina anställda. När du bokar rum för ditt företags anställda på Studio Hotel kan du vara säker på att de bor bra och får rätt förutsättningar för att prestera och trivas.

The Studio Hotel erbjuder effektiva och flexibla lösningar för boende för företags anställda. Oavsett om du initialt kanske söker lösningar som hotellrum i Kista, hotellrum i Stockholm, studio apartment, minilägenhet, rum med pentry eller lägenhetshotell - eller bara vill bo nära Stockholm, nära Kista science center eller Kistamässan, så har vi lösningar för dig. Vi ser till att lösningen för boende blir effektiv, flexibel och trevlig. Kontakta receptionen för bokningar och mer information på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller +46 (0)8 128 32 000.

Bo bekvämt längre perioder

The Studio Hotel en perfekt lösning för dig som vill bo längre perioder i Kista och i Stockholmsområdet. Vi gör din tid här så bekväm, trevlig och avkopplande som möjlig så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

I ditt rum har du kök, bord, stolar, wifi, TV med chromecast och bekväma sängar. Frukost och mötesrum kan ordnas mot en extra kostnad. Receptionen hjälper till att lösa dina frågor. I hotellet har du tillgång till en stor lounge där du kan jobba, ha möten, umgås och koppla av. Du har även tillgång till gym, bastu, tvättstuga, cykelrum och spelrum.

Inom gångavstånd finns allt du behöver i Kista centrum, som är fyllt med butiker, restauranger och upplevelser. I det angränsade natur- och friluftsområdet Ursvik och Igelbäckens naturreservat finns avkopplande natur och för vandring och löpning.

Från Kista centrum tar tunnelbanan dig enkelt till Stockholm city på 18 minuter.

meeting

meeting

meeting

Alla rättigheter All rights reserved © The Studio Hotel