Öppningserbjudande

Opening offer

20% on all bookings until march 2019

20% on all bookings until March 2019

The Studio Hotel öppnar longstayhotell med fokus på bekvämlighet

The Studio Hotel, Stockholm och Kistas nya longstayhotell har öppnat. Här kan man bo allt från en natt till flera veckor. Hotellet fokuserar på att hålla hög kvalitet på inredning, design och lösningar och att erbjuda en hemtrevlig känsla till rimliga priser. Man vänder sig både till konsulter som arbetar en period i det högteknologiska Kistaområdet, såväl som till turister och barnfamiljer som vill upptäcka Stockholm.

Kista är Sveriges största IT-centrum, men många företag i området har svårt att hitta bra boende till sina konsulter och anställda. Det vill The Studio Hotel ändra på. Högst upp i hotellet, på åttonde våningen, finns vår lounge, ett slags vardagsrum för alla gäster. Här finns bekväma gemensamma utrymmen, glasade väggar, uteplatser på terrassen och utsikt över Kistas byggnader och natur. I hotellet har gästerna även tillgång till gym, bastu, tv-spelsrum, cykelrum, återvinningsrum och tvättstugor.

Hotellet har 160 rum, varav 123 är longstayrum med eget kök. Många av rummen är uppdelade i en loungedel och en separat sovdel och i loungedelen kan man ställa in extra sängar om hela familjen vill bo i samma rum. Frukost ingår till alla gäster, inkl longstay gäster.

Hotellet ligger både nära centrala Kista och omgivande grönområden. Man går till centrala Kista på några minuter. Här finns den största samlingen av IT-företag i Sverige, ett av Stockholms största köpcentrum med butiker, restauranger, bowling, gocart och biograf, och tunnelbana till Stockholm.

Med tunnelbanan tar man sig till centrala Stockholm på 18 minuter. Pendeltåg tar 13 minuter till Stockholm city. Hotellet har även egna bokningsbara parkeringsplatser precis utanför entrén. Kista ligger strategiskt mellan Stockholm och Arlanda, längs med E4:an, nära flygbussar och pendeltåg.

I närområdet finns även löpspår, gräsmattor och grönområden. Det stora natur- och motionsområdet Ursvik ligger inom promenadavstånd.

Nära Kistamässan och Kista Galleria

Ska du besöka Kistamässan eller ett företag som håller till i Kista eller Solna? Vi har 5 min promenad till Kista centrum med Galleria, där finns i princip allt man behöver för shopping, mat, bio och tom gokart.

5 minuter från tunnelbanan 

The studio Hotel ligger nära både Bromma och Arlanda flygplats. In till Stockholm city tar det 18 minuter med tunnelbanan. Pendeltågsstationen är 10 min bort och den tar 13 min till city eller norrut till Arlanda och Uppsala.

Gratis wifi

Självklart har du tillgång till trådlöst internet på hela hotellet, utan extra kostnader. 

  • Telefon: +46 8 128 32 000
  • E post home@studiohotel.se
  • Org. nr: 559058-0881 
  • Skalholtsgatan 2, 164 40 Kista ,Sverige

Antal hotellrum

160 st, vara 123 med eget pentry

Avstånd till flygplats

Arlanda Airport, 30 km, 20 min med bil/taxi. Flygbussarna från Kista till Arlanda tar 29 minuter. 

Bromma flygplats, 8 km, 10-15 min med bil/taxi.

Avstånd lokaltrafik

Kista T-bana, 500m. Blå linje mot Kungsträdgården tar dig in till Stockholm city på 18 minuter. 

Helenelund pendeltågsstation: 1300m.

Öppningserbjudande
Alla rättigheter All rights reserved © The Studio Hotel

Book now